loading


OPEL Service Favorit e cel mai nou Program de fidelizare a posesorilor de Opel.

 

Programul presupune acordarea unor reduceri din preţul pieselor originale şi din cel al manoperei în fiecare Service Opel participant în acest Program.

 

După ce maşina ta a ieşit din garanţia oferită de Producător îţi recomandăm să vizitezi în continuare Service-ul autorizat. Aici vei găsi personal calificat după normele impuse de Producător care vor avea expertiza necesară pentru a te ajuta în operaţiunile pe care vrei să le efectuezi.

 

Pentru ca maşina ta să îţi ofere aceeasi siguranţă şi confort în utilizarea zilnică are nevoie de verificări periodice, cel puţin o dată pe an, şi de lucrări de mentenaţă. Folosirea pieselor originale şi a personalului calificat din Service-ul Opel garantează o bună funcţionare a maşinii după trecerea anilor.

 

 

Astfel, în funcție de vârsta mașinii ai urmatoarele beneficii:

 

  • Pentru maşini cu vârsta între 2 – 4 ani ai o reducere* de 10% la piese și manoperă
  • Pentru maşini cu vârsta peste 4 ani ai o reducere* de 20% la piese și manoperă

 

 

* Reducere supusă unor termene și condiții.

 

Tot ce aveţi de făcut este să contactaţi Victoria Global pentru a cere o ofertă de preţ.

 

Veţi fi surprinşi să constataţi că oferta de preţ este comparabilă cu cea a unui service independent care nu foloseşte piese originale Opel, nu deţine personal instruit şi aparatură specifică maşinii voastre.

 

Pentru o întelegere mai bună a ofertei cuprinse în acest Program vă dăm un exemplu: o revizie poate începe chiar de la 389 lei **cu TVA și manoperă incluse pentru o mașină între 2-4 ani vechime sau 354 lei** cu TVA și manoperă incluse pentru o mașină mai veche de 4 ani.
 
Sus pagina